Trainingen & More

Nijmeegs Volleybaltoernooi - Coming Outdag 11 oktober 2017

Op woensdag 11 oktober 2017 vindt het Nijmeegs Volleybaltoernooi plaats in Sporthal Triangel (Griftdijk Noord 9B, 6663 AA Nijmegen). Het gaat om een toernooi dat gericht is op het thema diversiteit en LHBT in het bijzonder. Het doel is om iedereen samen te laten sporten en contact met elkaar te versterken ondanks ieders (seksuele) voorkeur, ras, geloof, etc. Het biedt iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen. Of je lesbisch, hetero, homo, bi, moslim, boeddhist, interseksueel of wat dan ook bent, volleybal is voor iedereen.

 

Met dit toernooi willen we bijdragen aan de integratie tussen verschillende 'groepen' mensen en de sociale acceptatie van LHBT in sportverenigingen en in Nijmegen als stad. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, die groot voorstander is van het toernooi. 

 

We willen zoveel mogelijk deelnemers verzamelen, om een zo groot mogelijke stap te zetten naar een tolerantere omgeving. We hopen daarom enorm dat u deze uitnodiging met uw collega's en sportende studenten wilt delen. 

 

Als mensen willen deelnemen aan het toernooi kunnen zij zich inschrijven door te mailen naar info@spotforall.nl. De inschrijving gaat per persoon (niet per team) en de inschrijfkosten voor het toernooi zijn 5 euro. Deze kosten zijn inclusief een comsumptie. 

Trainingen seizoen 2017-2018

Groene stip: locatie Sporthal De Zwaluw
Groene stip: locatie Sporthal De Zwaluw

Elke donderdag draaien we eerst warm, spelen we in en krijgen we een doelgerichte training van Ton (onze hoofdtrainer) of onze ledentrainers Adrie, Matthijs, Elbrig of Stefan. Het laatste deel van de training spelen we een intensieve maar faire wedstrijd.

We trainen het hele jaar door, Met uitzondering van de schoolvakanties, en in de zomer wordt er bij mooi weer buiten getraind. Allerlei niveaus van hoog tot laag dus schroom niet en probeer 't gewoon uit. Immers de klik kun je alleen ervaren... die is niet in niveaus te vangen.

 

Tijdstip:  donderdagavond van 19.00 - 21.00 uur

Lokatie:  sporthal De Zwaluw aan de Zwaluwstraat 220 in Nijmegen.

Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven. Misschien doe je al gelijk met ons mee? Bel of mail Leon van te voren als je komt (zie contact).

 

Belangrijke data:

 

11 oktober: Nijmeegs Volleybaltoernooi - Coming Outdag 2017

2 november: DITO! traint mee

4 november: Antwerp Brilliant Games 

 

 

Homocompetitie 2017-2018

Keizer Karel team in Utrecht
Keizer Karel team in Utrecht

Ook dit nieuwe jaar doet Keizer Karel mee met de homo competitie in Utrecht. De competitie worden op 5 zondagen en 1 zaterdag gespeeld.

 

Een Keizer Karel team kan niet ontbreken tijdens de competitie in Utrecht. Joël, Jeroen, Mark en Herman doen mee. De basis staat. Geheid dat ze elke zondag invallers vinden om mee te spelen....

 

Waar spelen we?

In Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3 in Utrecht.

 

Als je komt kijken, we hebben de rode KK-clubshirts met een zwarte broek aan! Zie foto.

Nijmeegse Bedrijfs Volleybal Federatie

Een select gezelschap van fanatieke volleyballers doet ook mee aan de Nijmeegse Bedrijfs Volleybal Federatie
Op maandagavond verzamelt de groep zich in de Jan Massinkhal om daar in competittievorm te strijden tegen andere bedrijven. Je kunt filmpjes van de wedstrijden bekijken op hun facebookpagina.