Frequently asked questions

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op!
Waar staat Keizer Karel voor?

Keizer Karel is een openminded LHBTQIAP-vereniging, waar iedereen (lees: jong, oud, dik, dun, het maakt niet uit) bij kan aansluiten.

Ik wil graag mee doen, maar ik kan de contributie niet betalen.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid voor een reductieregeling. Val je onder de grens voor coulance, dan betaal je een flink bedrag minder. Neem contact op met Jeroen voor de exacte kosten.

Is er de mogelijkheid voor een proefles?

De eerste drie trainingen bij Keizer Karel zijn gratis. Op die manier kun je rustig kijken of het wat voor je is.

Welk niveau of welke leeftijd heb ik nodig om aan te kunnen sluiten?

De leeftijd binnen het team varieert van 23 tot 50+ jaar, dus jong, oud, iedereen is welkom. Qua niveau maakt het niet uit waarmee je instroomt. Ook als je geen ervaring hebt kun je aansluiten bij Keizer Karel. We kijken natuurlijk wel of je een beetje balgevoel hebt en enigszins kan meedraaien in het team. En daar kom je maar op één manier achter! Speel een keertje mee!

Ik ben autistisch, kan ik meedoen?

Ook wanneer je autistisch bent of je op een andere manier verhinderd voelt om in een team te spelen, kun je meedoen. Voor het begrip van het team is het misschien handig om open kaart te spelen, zodat iedereen begrijpt waar je tegenaan loopt. We zijn een sociaal en gezellig team waar iedereen welkom is, dus jij ook!

Ik ben transgender, ben ik welkom?

Keizer Karel is een LHBTQIAP-vereniging, dus ook jij bent van harte welkom!

Ik ben hetero, mag ik aansluiten?

Momenteel hebben we twee hetero’s in het team, dus hetero’s zijn ook van harte welkom. Het is uiteraard wel van belang dat je openminded bent en je binnen het team past. Daarnaast proberen we ook te bewaken dat het naast volleybaltraining tevens een ontmoetingsplek blijft voor iedereen die onder de term LHBTQIAP valt, dus het is wel belangrijk dat de balans in het team bewaard blijft.

Hoeveel activiteiten zijn er naast de trainingen?

Binnen de trainingen vinden regelmatig uitwisselingen plaats met andere verenigingen, zoals DITO! en Zoete Lieve Gerritje. Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel in de kantine of in de stad en zijn er verschillende activiteiten, zoals een Nieuwjaarsborrel. Deze zijn te vinden onder het kopje ‘Nieuws’.

Ben ik verplicht aan de bijkomende activiteiten mee te doen?

Je bent nooit verplicht om mee te doen aan activiteiten, het is natuurlijk wel gezellig en op die manier leer je je teamgenoten beter kennen! Buiten het veld ga je natuurlijk anders met elkaar om dan op het veld.

Kan ik meedoen aan wedstrijden?

Het is mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden of toernooien. Keizer Karel neemt deel aan de bedrijvencompetitie op maandagavond, de Homocompetitie in de Benelux en aan lokale toernooien van Gay Sport Nijmegen.

 

TRAININGSTIJDEN:
Donderdagavond 19.00 – 21.00

In de schoolvakanties trainen we niet.Sporthal de Zwaluw
Zwaluwstraat 220, Nijmegen
contact@keizerkarel.com
Contactpersonen: Marenne & Jeroen
Klik hier om te appen via WhatsappBewarenBewaren

BewarenBewaren