Over ons

Keizer Karel dat is een openminded LHBTQIAP-volleybalvereniging met ±20 leden, gevestigd in Nijmegen. Het doel van Keizer Karel is om in alle vrijheid de volleybalsport te beoefenen en te zijn wie we willen zijn. We zijn een hechte vriendenclub geworden, met leeftijden tussen de 20 en 50+ jaar, die elkaar ook buiten de sporthal geregeld tegenkomt.

Naast de trainingen op donderdagavond, spelen we mee met de landelijke homocompetitie in Utrecht, de bedrijvencompetitie in de Jan Massink Hal te Nijmegen en met (internationale) toernooien. Ook organiseren we diverse sociale activiteiten zoals de Sinterklaasintocht- en Nieuwjaarsborrel, een eindejaarsbarbecue, enz. Maar ook breder georiënteerde activiteiten met onder andere DITO!, SpotForAll, COC en GSN. Ten slotte gaan we na de training regelmatig nog een drankje drinken in de horeca van Nijmegen.

Activiteit bbq 2016 keizer karel volleybal

Keizer Karel, gevestigd in Nijmegen, is in 1984 ontstaan uit ‘zelfverdedigingsdrift’ toen tijden nog anders waren. Ons doel is om in alle vrijheid de volleybalsport te beoefenen en te kunnen zijn, wie we willen zijn. Daarnaast is het een gelegenheid om sociale contacten op te doen en elkaar te ontmoeten naast de trainingen, want gezelligheid staat bovenaan!

 

Keizer Karel telt momenteel maar 21 leden en binnen het team wordt op verschillende niveaus gespeeld. Dit zorgt voor leuke en gevarieerde trainingen, zodat iedereen een niveautje hoger getild wordt! Ook is er de mogelijkheid mee te doen aan andere (sport)activiteiten, bedrijvencompetitie of toernooien door heel Nederland en Europa.

MEETRAINEN

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Stuur een berichtje via onze app, dan zien we je snel op de training!

Train een keer mee

KOSTEN

Benieuwd naar de kosten van trainen bij Keizer Karel? Bekijk de actuele contributie en regelingen!

Kosten

VOLG ONS OP SOCIAL

We vinden het leuk als je ons zou volgen op Facebook en Instagram. Zo blijf je ook op de hoogte van de laatste activiteiten.

FacebookInstagram

ERVARINGEN

Benieuwd naar de ervaringen van andere leden? Zij vertellen over hun motivatie om bij Keizer Karel te volleyballen.

Ervaringen

 

TRAININGSTIJDEN:
Donderdagavond 19.00 – 21.00

In de schoolvakanties trainen we niet.Sporthal de Zwaluw
Zwaluwstraat 220, Nijmegen
contact@keizerkarel.com
Contactpersonen: Marenne & Jeroen
Klik hier om te appen via WhatsappBewarenBewaren

BewarenBewaren