Over ons

KEIZER KAREL, DAT IS …

 

Keizer Karel dat is een gezellige en enthousiaste groep die van volleyballen houdt.

 

Keizer Karel dat is een openminded LHBTQIAP-volleybalvereniging met ±20 leden, gevestigd in Nijmegen. Het doel van Keizer Karel is om in alle vrijheid de volleybalsport te beoefenen en te zijn wie we willen zijn. We zijn een hechte vriendenclub geworden, met leeftijden tussen de 20 en 50+ jaar, die elkaar ook buiten de sporthal geregeld tegenkomt.

Naast de trainingen op donderdagavond, spelen we mee met de landelijke homocompetitie in Utrecht, de bedrijvencompetitie in de Jan Massink Hal te Nijmegen en met (internationale) toernooien. Ook organiseren we diverse sociale activiteiten zoals de Sinterklaasintocht- en Nieuwjaarsborrel, een eindejaarsbarbecue, enz. Maar ook breder georiënteerde activiteiten met onder andere DITO!, SpotForAll, COC en GSN. Ten slotte gaan we na de training regelmatig nog een drankje drinken in de horeca van Nijmegen.

Activiteit bbq 2016 keizer karel volleybal

Keizer Karel, gevestigd in Nijmegen, is in 1984 ontstaan uit ‘zelfverdedigingsdrift’ toen tijden nog anders waren. Ons doel is om in alle vrijheid de volleybalsport te beoefenen en te kunnen zijn, wie we willen zijn. Daarnaast is het een gelegenheid om sociale contacten op te doen en elkaar te ontmoeten naast de trainingen, want gezelligheid staat bovenaan!

 

Keizer Karel telt momenteel maar 21 leden en binnen het team wordt op verschillende niveaus gespeeld. Dit zorgt voor leuke en gevarieerde trainingen, zodat iedereen een niveautje hoger getild wordt! Ook is er de mogelijkheid mee te doen aan andere (sport)activiteiten, bedrijvencompetitie of toernooien door heel Nederland en Europa.

 

TRAININGSTIJDEN:
Donderdagavond 19.00 – 21.00

In de schoolvakanties trainen we niet.Sporthal de Zwaluw
Zwaluwstraat 220, Nijmegen
contact@keizerkarel.com
Contactpersonen: Marenne & Jeroen
Klik hier om te appen via WhatsappBewarenBewaren

BewarenBewaren